Onze partners

Wij Werken nauw samen met een aantal partners. zij hebben allemaal hun eigen specifieke expertise en leveren een goede bijdrage aan de leefbaarheid en zelfstandigheid van senioren


Onderstaand vindt u meer informatie over onze partners

en een link naar hun web-site.

pluZ

Is het servicepakket van de Kwadrant groep Als pashouder kunt u gebruik maken van een groot aanbod aan diensten, activiteiten en producten op het gebied van wonen, gemak, gezondheid en ontspanning.


Thuisleven

Is een onderdeel van thuiszorg Het Friese Land in Leeuwarden. Als pashouder van Thuisleven kunt u gebruik maken van een totaalpakket voor uw gezondheid en welzijn. Vraag de pas aan en geniet van alle voordelen.


Thuishotel

Is een onderdeel van de Antonius Zorggroep en de stichting thuiszorg Zuid – West Friesland Bij Thuishotel bent u aan het goede adres voor diensten aan huis in de omgeving Zuid–West Friesland.


RABOBANK

Is voor ons eveneens een belangrijke partner op het gebied van “samen digitaal vaardig”. We organiseren regelmatig workshops en cursussen voor de tablet en smartphone. Hierbij besteden zij vooral aandacht voor bankieren en financiële zelfredzaamheid.